Tisk ze stránek firmy Puzzele PostCards

puzzle, postcards, puzzle postcards, jigsaw puzzlesadvertising, touristic, greetings, direct mail, personalised direct mail

Илюстрации /Възможни изображения

Пощенските картички-пъзел обикновено се произвеждат в размер 10 х 15 см с 15 парчета пъзел. По желание на клиента, компанията може да изработва различни размери и форми. Правилна или неправилна геометрична форма - това не е проблем за нас. Например: лист от детелина, мобилен телефон, хамбургер, карта на държава и други. руги атрактивни варианти са: парче пъзел извън цялостната картина, щампи върху обратната страна на отделните парчета от пъзела и персонализирани картички-пъзел за директна реклама по пощата.

Има много възможности за използуването на пощенските картички тип „пъзел”, като рекламни, турически и поздравителни картички например.

Във връзка с рекламата - картичките могат да се използват от рекламни агенции, банки, автомобилни производители, авиокомпании, железопътни линии, фармацевтични компании, хотели и ресторанти, покани за конгреси, семинари и търговски панаири, телевизионни и радио станции, както и за пряка персонализирана реклама.

Картичките могат да се използват и в областта на туризма за представяне на - замъци и шата, градове и селища, музеи, зоологически градини, ботанически градини, аквапаркове и минерални извори, курорти и туристически атракции, Адриатическото крайбрежие, американски национални паркове и музеи, както и метрополиси.

Може да изпрашате картичките тип „пъзел” и по празници, като поздравителни картички. - Предлагаме ви нашите коледни и великденски колекции, както и картички с църковни мотиви, детски мотиви, картички за раждане на бебе и сватбени картички.

Мотивите могат да бъдат фотографирани или илюстрирани, както и композирани.