Puzzle PostCards

Unik reklam, turistiska och hälsningar vykort.
Personlig direktreklam som lockar och faktiskt fungerar!
Deutsch Deutsch English English Français Nederlands Italiano Espanol
Belgian Suomi Svenska Norsk Ελληνικά Polski Magyar Pусском Hrvatski
Românã български Turkish українська Eesti Latviešu Slovenèina Èeština
Välj ditt språk

puzzle, postcards, puzzle postcards, jigsaw puzzlesadvertising, touristic, greetings, direct mail, personalised direct mailKontakt
Telefon: +420 724 157 401
office@puzzlepostcards.com

puzzle, postcards, puzzle postcards, jigsaw puzzlesadvertising, touristic, greetings, direct mail, personalised direct mail

puzzle, postcards, puzzle postcards, jigsaw puzzlesadvertising, touristic, greetings, direct mail, personalised direct mail

Hur fungerar det?

Pussel Vykort är en smart kombination av vykort, informationsbroschyr och pussel. Sammansättning och produktionsprocess Pussel Vykort är patenterade. Publicerande av Pussel Vykort  är den enda tillverkaren i världen.

Förstora och visa alla sidor Pussel vykort kan skickas som vanligt vykort med en skriftlig adress, gemensamma frimärke och lite text skriven på baksidan. Det är inte nödvändigt att lägga pussel vykort i ett kuvert.
Förstora och visa alla sidor Enligt europeiska post tariffer, är postens frimärke till Pussel Vykort är identisk med en stämpel för vanliga vykort.
Förstora och visa alla sidor Vad har brevbäraren levererat till oss? När folien av pusslet Vykort är bortplockat kan bilden tas isär och sätta ihop så ofta du vill.
Förstora och visa alla sidor Vad är under pusselbitarna? Om bitarna tas ur ramen, finns plats för ytterligare annons eller någon annan text.
Förstora och visa alla sidor Överraskning! Om vi sätter ihop bitarna på baksidan så kommer vi att få ett fjärde sida av Pussel Vykortet... använd dem.

 
TOPlist
Lägg till webbplats i Favoriter Skriv ut sidan
Alla rättigheter reserverade Pussel Vykort Copyright © 2010, Cursor © 2010